Klena Lilla Jag

~Keep It Stupid Simple~

På köpet...

Kategori: Allmänt

När vi köpte huset fick vi en katt på köpet! Felix heter han och är huuur go som helst. Skönt för han att bo kvar i sitt hem med. Igår skickade jag ett mess till förra ägaren för att kolla när Felix kastrerades. Och när jag fick svar på det fick jag en fråga tillbaka... "Ni vill inte ta Tussen med?"

Det var nämligen två katter som bodde här förut. Felix och Tussen. Tussen var mest utekatt, sov ute och kom bara in för att äta och kela lite. Vi såg aldrig Tussen nångång när vi var å kolla på huset. Det va bara Felix som gick och strök sig kring våra ben. Förra ägaren hade hittat ett hem åt Tussen, en gård i Ucklum. Men det visade sig att Tussen inte trivs i Ucklum. Vilken jag kan förstå, vem skulle vilja lämna Ödsmål för Ucklum? =P

Så idag kommer Tussen hem igen! Vi kunde ju bara inte säga nej. Klart hon ska vara där hon känner sig hemma. Det ska bli kul att se hur Felix reagerar, han har ju varit ifrån sin kompis i två månader.

Jag vet inte ens hur Tussen ser ut, jag har fått för mig att hon är svart iaf. Men vi får väl se. Och eftersom Felix har varit ute mer än vad vi trodde, så kanske hon kommer vara inne mer än vad hon varit förut. Hoppas det! En katt i knät är så mysigt.

Här har vi Felix, bästa katten nånsin! Vår lille bebis...