Klena Lilla Jag

~Keep It Stupid Simple~

Chailatte innan jobbet

Kategori: Allmänt

Har precis ätit lite frukost och kollar på TV. Idag blir det stängning och samma sak imorn. Men ledig i helgen iaf. Det ska bli riktigt gött. Synd bara att det inte är samma värme som förra helgen... Man kan inte ha tur jämt.

Sitter och njuter av en kopp Chailatte. Jag brukar köpa med mig en burk hem frås Espresso House när jag väl är där. Blir inte alls så ofta längre. Känns som jag aldrig är nere på torget. När jag började på Preem trodde ja att ja skulle springa på Torp jämt å ständigt.. Men icke! Det blir korta besök innan jobbet för att köpa mat till ödlan..

 

Ganska fin burk att ha ståendes på bänken dessutom.
Igår fick jag ringa efter hjälp för att få över alla mina saker från den gamla datorn till den nya. Så min styvbror och bror kom hit och ordna allt. Känns bra. Nu ska jag bara sortera all skit och rensa lite. Fan va mycket bilder man har liggandes...

Nu ska jag strax göra mig iordning inför jobbet. Jag gick å la mig med blött hår igår, inte bra. Så idag får det bli tofs för det går bara inte att få ordning på håret, de e bara att duscha igen isf. Men det varken hinner eller orkar jag nu. Ha de så bra!