Klena Lilla Jag

~Keep It Stupid Simple~

Drömmen

Kategori: Allmänt

För typ 7-8 månader sen skrev jag om min dröm som skulle gå i uppfyllelse. Tänkte berätta lite kort om detta...

Den 7 april åkte jag, Ante, Micke, Matte och Jullan till Teneriffa. Varför just dit? För att där finns det späckhuggare! Inte i det vilda utan på en djurpark, Loro Parque. 
Resan dit gick bra, vi hade tur med vädret, åt massa god mat och hade det riktigt härligt. 

Vi kom dit en söndag och på onsdagen åkte vi till Loro Parque. Där fanns många djur och shower med sjölejon, delfiner, papegojor, kanske nått mer som jag inte minns nu OCH späckhuggare! 

När vi gick mot späckhuggarna så hade jag så ont i magen, den var full av fjärilar. Jag höll Ante så hårt i armen när vi började närma oss. När jag sen såg en svart ryggfena så kom tårarna och de fortsatte att komma under hela showen. Men efter att ha blivit nersprutad med vatten av en späckhuggare så syntes inga tårar längre. 





Det är svårt att förklara känslan när man får uppleva något man drömt om att få göra ända sen Rädda Willy kom på video. 

Jullan var så snäll och följde med mig till djurparken en dag till medans grabbarna soldyrkade uppe på takterrassen. Den här gången grät jag inte sååå mycket när jag tittade på späckhuggarna, men det kändes fortfarande overkligt på nått sätt.

Så nu ska jag bara se dem i det vilda också, sen har jag gjort det jag vill göra i mitt liv. Fantastiska djur... Drömmer mig bort lite så hörs vi en annan dag.
💋