Klena Lilla Jag

~Keep It Stupid Simple~

Veckan hittills... Helt okej!

Kategori: Allmänt

Veckan började med jobb, stängning i måndags. Och tydligen är det inte bara januari och februari som folk håller hårt i pengarna, fy tusan va lugnt jag har det på kvällspassen. Kanske beror det på det fina vädret. Inte vet ja...

I tisdags, igår alltså, var en ganska lugn dag. Fikade lite med en vän, åkte in till Stenungsund för att plugga lite matte. Bokade tid för sista provet inför nationella provet. Åkte sen och handlade, hem och laga mat och sen häng i soffan resten av kvällen. Tills Ante kom på att han behövde ha cigg, så det blev en sväng in till Stenungsund igen. Lämnade in min vinstlott mot 3 st nya och vann på alla 3! Hur ofta händer det då?
Pluggade lite matte sen oxå, för provet bokades till IDAG!

Så idag började jag dagen med provet. Kändes skönt att få det ur världen. Annars hade det inte blivit av denna veckan, kanske inte nästa heller. Men nu är det gjort och det kändes okej. 
Jag tyckte inte det var någon idé att åka hem efter provet eftersom jag skulle stänga idag. Så mot Uddevalla bar det. Var där 1,5 timme innan jag började, passade på att kika efter party-skor. Hittade inte nått alls... Tråkigt...
Dags att jobba, lika segt idag. MEN! Jag fick ett efterlängtat mejl på eftermiddagen....
Den 9:e april börjar jag och Ante kursen för att få "grönt kort" så vi kan skjuta pistol! Ska bli så jäkla skoj! Mer om det en annan dag.
Nu måste jag sova. Behöver ladda ingör AfterWork imorn, Bowling på Buddys i Trollhättan blir det. Kul! 

Vi syns!
💋