Klena Lilla Jag

~Keep It Stupid Simple~

Fin besök!

Kategori: Allmänt

På söndag kommer min älskade mamma hit!! Hon och hennes gubbe Håkan kommer för att kolla in vårt hus. Och eftersom jag jobbar imorn och på lördag, plus att vi ska på 30-års kalas på lördagkväll, är det idag städningen får göras. Nu när våren har kommit så blev det en ganska ordentlig vårstädning av det hela.

Just nu har jag en liten paus med blogg, kaffe och recept-surfning. Ska försöka hitta på nått gott att bjuda på när mamma å Håkan kommer. Nått som innehåller räkor blir det iaf... Kan inte skriva mer eftersom lilla mamma är en trogen läsare.

Nu ska jag torka golven. Sen får det banne mej va bra för idag. Ante va ju för trött för att hjälpa till idag... Mmm... Så han får lite uppgifter att göra imorgon istället. Tänker inte slita arslet av mig hela kvällen när han är minst lika kapabel att städa som jag. Men han får bara göra sånt som jag vet att han gör ordentligt.. Ja vill ju inte behöva göra om nått han gjort... ;)

Tillbaks till städningen! Hoppas ni får en bra fortsatt kväll och helg, jag lär knappast synas här resten av veckan. Alltså inga bilder än på ett tag... =P