Klena Lilla Jag

~Keep It Stupid Simple~

Glider in här en sväng =)

Kategori: Allmänt

Bloggen har blivit rejält bortglömd i mitt liv. Inte p.g.a. att jag haft så mycket annat bättre å roligare för mig, men jag sitter inte vid datorn så mycke. Och att blogga från mobilen funkar inte riktigt som jag skulle vilja att det gjorde.
 
Jag kan ju berätta lite om vad som hänt sen sist jag skrev...
Ante gjorde klart klädkammarn under sin semestervecka. Och efter att jag fått inreda och fixa till blev resultatet riktigt bra. Jag har en del bilder på detta, men på telefonen, kanske ska få tummen ur å föra över bilderna därifrån till datorn.
 
I augusti va jag och Monica på Rockstad Falun även detta året, fast denna gången åkte vi dit med husvagn. Sååå mycket bättre än att sova i ett litet trångt tält. Att få stå upp och klä på sig känns som en mänsklig rättighet! Festivalen var minst lika bra detta året som förra. Den var en dag längre och vi såg många fler band i år.
Tyvärr så skedde det en olycka när jag var borta och Ante var på Ringhals och jobbade. Vår älskade pisse, Felix, blev påkörd. Grannen hittade honom och var tvungen att skjuta honom. Jag kan inte minnas när jag grät så mycket sist. Om jag ens har gjort det nångång?! Det var fruktansvärt! Jag fick reda på detta sista festival-dagen. Så den dan missade vi en hel del band. Men man känner sig inte särskilt party när man fått veta en sån sak.
 
Nä fy, det var verkligen hemskt. Både jag och Ante saknar honom fortfarande. Tussen va oxå riktigt nere, sprang till kattluckan så fort hon trodde att hon hörde något. Men ingen Felix kom. Vi började leta efter en ny pisse nästan på en gång. Inte för att någon katt kunde ersätta honom. Men dels för att man inte skulle va lika ledsen och framförallt för att Tussen inte skulle känna sig så ensam.
 
Lämpligt nog så hade Antes kusin 3 små hårbollar hemma. Och nu bor en av dom här. Vår lille Stinsen! Ett riktigt litet rackartyg! Röd och långhårig. Han och Tussen verkar trivas väldigt bra ihop. Ibland blir hon lite trött på han, men det blir jag med. Det är inte så skönt att ha en katt hängandes i bakfickan när man skalar potatis.
 
Som sagt så har jag alla kul bilder som jag vill visa på telefonen. När dessa ligger på datorn kan jag ju visa er hur klädkammarn blev, hur lille Stinsen ser ut och kanske lite bilder på inköpen som gjordes igår när jag och Jullan va på Ge-Kås. Vi ses när vi ses! Jag avslutar inlägget med en bild på Felix. Ha de bra alla!